Kimberly-Clark vandaag

 

Kimberly-Clark is een multinational met een leiderspositie op het gebied van gezondheid en hygiëne. De groep bezit gezinsmerken of meer persoonlijke merken, zoals Scottex, Kleenex, Huggies, Pull-Ups, Scott, Page, Kotex, Depend, Poise en Andrex.

Kerncijfers

- Omzet: ongeveer 19,7 miljard USD in 2010

- 57.000 medewerkers

- Dagelijks 1,3 miljard consumenten

- 150 landen

- Eerste en/of tweede plaats op de markt in meer dan 80 landen

Waarden en engagement

“Kimberly-Clark is leading the world in essentials for a better life”.

Oor voor de consument en innovatie

Ons succes resulteert enerzijds uit het uitstekende inzicht in onze klanten, kopers en gebruikers en anderzijds uit de innovaties die we lanceren op de markt. Zo slaagden we er niet alleen in om nieuwe categorieën en producten te ontwerpen, maar ook om de prestaties van onze bestaande merken te verbeteren.

Van zorg voor de familie tot persoonlijke hygiëne, op het gebied van gezondheid en veiligheid, stimuleren wij onze groei door dag na dag de gezondheid, de hygiëne en het welzijn van mensen wereldwijd te verbeteren.

Een gezonde werksfeer

Als internationale onderneming engageren wij ons om een werkomgeving te creëren waar respect en betrokkenheid twee essentiële waarden zijn. Die werksfeer is een inspiratiebron voor al onze internationale teams, om professioneel uit te blinken en onze bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin wij actief zijn.

Respect voor het milieu

Het is onze verantwoordelijkheid om onze impact op de wereld beter te begrijpen. Onze bijzondere aandacht gaat dan ook uit naar duurzame ontwikkeling en de implementatie van oplossingen in de verschillende bedrijfstakken van Kimberly-Clark.

3 sterke waarden

Tijdens haar 137-jarige bestaan heeft onze onderneming, Kimberly-Clark, altijd een geheel van eenvoudige maar pertinente waarden gerespecteerd, zoals ze werden geformuleerd door onze stichtende leden: kwaliteit, service en integriteit in beleid en werk.

Dat zijn de criteria waaraan wij de bekwaamheid van onze medewerkers en bestuurders toetsen. Dankzij die waarden is Kimberly-Clark uitgegroeid tot een internationale, innoverende onderneming die superieure producten maakt op het gebied van gezondheid en hygiëne, zowel voor gezinnen als bedrijven, over de hele wereld.

Dat zijn de criteria waaraan wij de bekwaamheid van onze medewerkers en bestuurders toetsen. Dankzij die waarden is Kimberly-Clark uitgegroeid tot een internationale, innoverende onderneming die superieure producten maakt op het gebied van gezondheid en hygiëne, zowel voor gezinnen als bedrijven, over de hele wereld.Cookie-instellingen